Nk 2015

Hallo allemaal.

Dit weekend had ik het Nk in ahoy Rotterdam. Op zaterdag had ik de meerkamp finale. Deze wedstrijd ging heel goed waardoor ik Nederlands kampioene werd! ik had me geplaatst voor alle toestelfinales die een dag later waren. Ik won goud op brug, goud op balk, zilver op sprong en ik werd 5e op sprong. Het was een super leuk weekend!

groetjes Sanna

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Opnieuw Nederlands kampioen! NK Jeugd 2015 in Ahoy

Sanna Veerman is op zaterdag 20 juni 2015 Nederlands Kampioen Jeugd geworden in het Sportpaleis AHOY. Tijdens de jaarlijkse Fantastic Gymnastics werd Sanna na een hele spannende wedstrijd met een puntentotaal van 52.399 Kampioen van Nederland. Ze prolongeerde hiermee haar titel. Het podium werd verder gevormd door Bogusia Rossen van PAX – Haarlemmermeer en Juliette Berens van DE HAZENKAMP.

sanna-veerman-2015

Sanna als laatste op vloer

De wedstrijd was om half 9 begonnen en toen om 11 uur de laatste ronde begon, was het grote Sportpaleis aardig volgestroomd. Met bijna een heel vak Turnz-supporters en de familie van Sanna. Toen iedereen al klaar was, moest Sanna nog op vloer. Ze stond na 3 onderdelen 1e in de tussenstand, maar een foutje zou dodelijk zijn. In een doodstil Ahoy hield Sanna zich echter koel en turnde een foutloze oefening.

 

sanna-veerman-turnen

Publiek gaat uit zijn dak bij de prijsuitreiking

 

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Flanders international team challenge

Hallo allemaal,
Dit weekend had ik in België een wedstrijd. We vertrokken op vrijdag avond. Op zaterdag hadden we daar ook getraind. Ik zat in een team met Bogusia Rossen (sv Pax Haarlemmermeer) juliëtte Berens (Gtv de hazenkamp Nijmegen) en Maud Lammertink (TON Almelo).
De wedstrijd was in de hele grote hal in Gent. We zijn uiteindelijk met team 3e geworden en ik ben 1e individueel geworden! Het was echt een super leuk weekend en ik ben weer een ervaring rijker!

Gr Sanna

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

2e plaatsingswedstrijd

Hallo allemaal,

Gister had ik mijn 2e plaatsingswedstrijd voor de NK.
Deze wedstrijd is goed verlopen!
We begonnen op balk, daar had ik veel wiebeltjes op en ik kreeg een 11.950. Op vloer deed ik een basis oefening vanwege nog een blessure aan me hak. Voor dit toestel kreeg ik nog een 12.000.
Daarna gingen we naar sprong en daar deed ik ook een makkelijkere sprong vanwege me hak. Hiervoor kreeg ik een 11.850. Ons laatste toestel was brug. Met wat schoonheidsfoutjes kreeg ik 12.600.
In totaal had ik 48.467 en dat was goed voor een gouden medaille!
Ik vond het een leuke wedstrijd in ons eigen Amsterdam en op naar de volgende !

Groetjes Sanna

Foto: Cornell Tol

Foto: Cornell Tol

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

1e Plaatsingswedstrijd NK

Hallo allemaal,
Gister (21 maart) had ik mijn eerste wedstrijd om me te plaatsen voor de Nederlandskampioenschappen. Van wegen een blessure aan me hak deed ik alleen de onderdelen brug en balk. Die onderdelen gingen beiden goed! Voor brug had ik een 12.200 en voor balk een 12.750. Ik heb me niet geplaatst voor het NK omdat je 40 punten moet halen maar met 2 toestellen gaat dat natuurlijk niet lukken. Gelukkig heb ik nog 2 wedstrijden om me te plaatsen.
groetjes Sanna

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Sidijk toernooi 2014

Hallo allemaal,
Gister deed ik mee aan het Sidijk en voor de eerste keer als jeugd 1 in jeugd 2. Ik begon op balk, dat ging goed! Ik viel er gelukkig niet af en ik had een hoog cijfer. Daarna vloer, ik deed dubbel salto en die was ook weer gelukt. Helaas kwam ik niet tot stand met 2 1/2 schroef en viel ik op me rug met dubbel schroef want ik had veel te veel snelheid. Toen moest ik naar sprong daar deed ik overslag salto en die was tot stand. Als laatste moest ik naar brug met inturnen ging me oefening helemaal goed, alleen met de wedstrijd viel ik met yeager. Ik deed dat element nog een keer en toen ging hij goed! Als afsprong deed ik mouchina dat is dubbel salto met hele schroef die had ik gelukkig tot stand! Uiteindelijk werd ik 1e. Ik vond het een hele leuke wedstrijd en ik heb weer veel nieuwe dingen uitgeprobeerd. Ik vond het leuk dat er veel mensen kwamen kijken om me aan te moedigen!

Groetjes Sanna

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Sidijk toernooi 2014

Halve finale

Hallo allemaal,

Vandaag had ik halve finale in Rotterdam.
Dit was een wedstrijd om me te plaatsten voor het NK.
Op sprong was ik 1e en had een 13.200. Op brug ging ik allemaal nieuwe dingen uitproberen en die gingen goed. Hierop was ik ook 1e en had een 11.150.
Voor balk had ik een 12.600 en was hierop ook 1e en op vloer werd ik 6e met een 11.600.
Uiteindelijk werd ik 1e! met 48.550 punten.
Ik vond het een leuke wedstrijd en op naar de volgende!

groetjes Sanna

filmpje van de wedstrijd:

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Halve finale

Iag toernooi

Hallo allemaal,
Vorige week op Hemelvaartsdag had ik het Iag toernooi in Den Bosch. Ik zat in de laatste wedstrijd en het duurde heel lang. De wedstrijd zelf ging niet al te best maar ik had nog wel een medaille voor brug, vloer en sprong. In de meerkamp was ik helaas 4e.
Het Nederlands Kampioensschap is al bijna en we zijn hard aan het trainen om daar een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten!
Ik heb er nu al heel veel zin in!
Tot dan!

Groetjes Sanna
image

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Iag toernooi

Nederlands kampioen !

Hallo allemaal

Vandaag ben ik met mijn team (Isa Maassen, Vera van pol, Noel van klaveren en helaas geblesseerde Wyomi Masela) Nederlands Kampioen geworden !!
Het was een super leuke wedstrijd in ons eigen Amsterdam.
Op naar volgend jaar !!

Gr. Sannaimage

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Hamburg 2014

hallo allemaal,

Op donderdag 2 november vertrokken wij met zijn allen naar Hamburg voor de podiumtraining.
Bij iedereen ging het wel prima maar het was wel erg wennen aan de toestellen.
Op vrijdag had ik samen met Laura, Sophie, Bibi Janne, Denise en Juliette de wedstrijd.
Het ging echt hartstikke goed en uiteindelijk werden we 4e van de 20 ploegen. Zelf werd ik individueel nog 1e.
Op zaterdag hadden we nog een wedstrijd. Van die wedstrijd werden we 3e maar we gingen niet door naar de finale.
Het was echt een super leuk en gezellig weekend met iedereen !

Groetjes Sanna
mini-D4S_2698

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Hamburg 2014