Sidijk toernooi 2014

Hallo allemaal,
Gister deed ik mee aan het Sidijk en voor de eerste keer als jeugd 1 in jeugd 2. Ik begon op balk, dat ging goed! Ik viel er gelukkig niet af en ik had een hoog cijfer. Daarna vloer, ik deed dubbel salto en die was ook weer gelukt. Helaas kwam ik niet tot stand met 2 1/2 schroef en viel ik op me rug met dubbel schroef want ik had veel te veel snelheid. Toen moest ik naar sprong daar deed ik overslag salto en die was tot stand. Als laatste moest ik naar brug met inturnen ging me oefening helemaal goed, alleen met de wedstrijd viel ik met yeager. Ik deed dat element nog een keer en toen ging hij goed! Als afsprong deed ik mouchina dat is dubbel salto met hele schroef die had ik gelukkig tot stand! Uiteindelijk werd ik 1e. Ik vond het een hele leuke wedstrijd en ik heb weer veel nieuwe dingen uitgeprobeerd. Ik vond het leuk dat er veel mensen kwamen kijken om me aan te moedigen!

Groetjes Sanna

Over Sanna

Hallo! Welkom op mijn site. Je kunt hier het laatste nieuws lezen, foto's en video's bekijken. Ook zie je mijn aankomende wedstrijden en resultaten. Groetjes, Sanna
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.