Software voor tijdregistratie, urenverantwoording en ticketsysteem

Facilityapps.nl heeft applicaties ontwikkeld speciaal voor de schoonmaakbedrijven. Deze mobiele applicaties zijn compatible met alle bestaande systemen. De app is het afgelopen jaar grondig in de praktijk getest bij:

– Hotels

– Installateurs

– Schoonmaakbedrijf

– Installatiebedrijven

Losse apps of een software totaaloplossing

Inmiddels blijken de praktische voordelen: bewezen besparingen van 10% bij objectleiders, volledige zekerheid bij I.D. controle, compleet ticketsysteem, waarborging van alle contractuele klanteisen. Er zijn verschillende apps ontwikkeld:

– Software voor tijdregistratie

– Apps voor tickets

– Software voor kwaliteitsmetingen

– ID checker software

De bedrijfsmatige resultaten zijn evident: aanzienlijke kostenbesparingen, kwaliteitsmanagement, afsprakengarantie en wegvallen van interne administratieve werkzaamheden.

Vernieuwing op de werkvloer

In een tijd dat de bedrijfsprioriteiten draaien om financiën, aanbestedingsregels, klantinformatie en efficiënte snelheid van handelen is de Facility App een absolute innovatie en dé praktische oplossing voor zowel directie, operationeel manager en sales manager als objectleider en hoofd personeelszaken. Vanwege het bewezen succes is er in oktober 2012 een apart bedrijf opgericht: Facility Apps BV

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens.

Facilityapps.nl
0299 744 799
kantoor@facilityapps.nl
www.facilityapps.nl